Dop-ask till lilla Alice

Ännu en dag med vår i luften!! Vågar man skriva att det känns som vår, eller börjar det toksnöa ikväll då som förra gången jag skrev? Vi låtsas att jag aldrig skrev det där för säkerhets skull;)

Fy bubblan vad svårt att fota altrade grejer, hur gör ni? Här kommer i alla fall asken till dop-presenten:Ovansidan:Vildastämpel, så himla gullig med sin pillemariska uppsyn:)Insidan av locket fick lite text:Lite blommor, metall, söta små knappar och band, allt från Hildas rum:

Vi har redan lagt ihop i familjen till en bobbycar (rosa!!), men jag tänkte lägga i ett par bedårande pyttesmå UGG:s stövlar:)


Puss och kram!

Min lilla Nora:)

Just när jag sa i förrgår att det luktar vår, så fullkomligt ÖSER det ner snö igen dagen efter!!! Två tunga decimeter... Jag vill INTE ha mer! Fast idag skiner solen varmt och förlåtande, det droppar härligt från taken så lite hopp finns kanske?

Tänkte visa ett kort till min fina mellandotter som fyllt 16 år i veckan... Tänker på den lilla busungen som med eftertryck ända från tårna skanderade "Näe, näe, NÄE" till allting när hon var 2 år. Det låter inte riktigt lika dant, men envis och säger nej, det gör hon än:)Astrotecknet "Fiskarna" är från Vilda Stamps, söta eller hur?

 

Grävt djupt i lådan för sommarfynd och knölat in snäckor bland blommorna och blinget:Vimplarna på 3D-kuddar:Insidorna:Textstämplarna är Stempelgledes:Nu ska jag gå och försöka fota en stor ask som jag gjorde på Wetterscrappen så jag kan lägga upp den. Jäääääättesvårt att få till! Laddar med lite kaffe så ska jag göra ett ärligt försök till i alla fall!

Kram på er!

Hej raringar!

Vilken fantastisk vacker dag idag, första riktiga vår-dagen tror jag:) Visst är snön kvar här och där, inga gröna blad någonstans men ändå, solen VÄRMER lite för första gången och det luktar som vår ute:)

Men nu får jag skärpa mig! Fy vilken dålig blogg-kompis jag är!! Inte kikat runt, inte bloggat själv. Blä, nu får det bli bättring!

Här kommer lite kort jag gjort på senaste tiden, först ett till Nina som fyllt år:Fina folkabussen från Vilda Stamps, hibiskusarna är extra roliga eftersom Nina har såna tatuerade på höften:)Din-dag texten är också från Vildas, satt på 3D-kuddar. Visst är trollsländan i metall fin?Fjärilar urklippta ur papper med lite glitter på:Här kommer ett kort jag gjorde på Wetterscrappen, denna underbara dag med bästa Cathrin, Linda, Helena vid mitt bord. Läääänge pratade vi, pysslade och hade roligt! Extra tack till goa AnnikaS som räddade oss med pepp och tips när tiden mellan utmaningarna inte räckte till;)Är inte glasögonbarnen från Vilda heeeeelt bedårande? Extra happy är jag att de nu finns i Angelicas butik Hildas Rum!! Den här rara kraken finns hemma i butiken nu:)Fyra söta roliga barn med brillor finns det, och två störtsköna texter, en av dem är denna:Jag har faktiskt två kort till att visa, men de får jag ta imorgon. Nu ska jag iväg och ha distresskurs på Hildas, jättekul ska det bli!

Bamsejättesuperdunderkram till er alla, jag har saknat er må ni tro<3 !!


RSS 2.0