Enkelt julkort

Hej vänner!

Long time no see!! Jag är mitt inne i den tiden på året där jag reser mest i jobbet, så det blir alldeles för lite pyssel just nu. Har ju köpt nya stämplar och dessutom fått låna flera underbara av Lena och Petra, tack söta!! Men däremot att hinna scrappa med dem är värre..:( Det blir dock bättre framöver!
Gjorde ett enkelt julkort till Vilda Stamps som jag kan visa så länge:Tomtarna och granen är två olika stämplar som passade bra ihop:) Granen är klädd med pärlfloss, metall och den fina metallsnöstjärnan som tomtarna ska sätta i toppen är nytt fynd från Hildas Rum.Insidan fick få ett collage, plus julhälsning och lite kramar:)Collaget, glitterlimmat och lite distressat:På torsdag åker jag till Schweiz med min chef och chefen för norska bolaget. Vi ska på generalagentskonferens hos vår leverantör där. Det ska bli kul att träffa ägarna för bolagen i de andra länderna och höra om deras verksamhet! Blir säkert en hel del god mat och lite festligheter också:)

Innan dess ska jag försöka hinna färdigt några pysselprojekt också! Ha det så gött så länge, kramar!

Mycket bebisar blir det!

Hej raringar! Kort inlägg så här på fredagen, tänkte bara visa ytterligare ett välkommen-till-världen DT-kort för Hildas Rum jag gjorde till Elliots nya lilla syssling Alice. Igår föddes ytterligare en liten bebis i bekantskapskretsen, det blir fyra stycken inom bara några veckor:)

 

Rara stämpeln är en av de nya S.W.A.L.K från Hildas Rum, supersöta texten "a hug is always the right size" ingår även om jag inte använde den på det här kortet.Blom-bling-hög:Stämplade fötter från ett REPRINT-kit, liten silverprinsess-krona från Hildas:Insidan med min favvo-dikt "Lyckans minut"Igår svängde jag förbi Hildas Rums nya butik i Tenhult! Köpte såååå fina "tonårs"-stämplar från Greeting Farm, längtar efter att få sätta penseln i dem, imorrn kanske kanske!

Ha en härlig fredag!!

Kramar

Bebiskort

Hej vänner! Här kommer ett kort till några vänner som fått en liten tös. På tagen ska hennes namn stå, men eftersom de inte bestämt sig på tre veckor så visar jag det ändå:)Stämpeln är denna galet söta krakiga Magnoliastämpeln från deras tidiga produktion. Fått låna av söta Cathrin (TACK!) som är lika svag de här hårlösa stackarna som jag är:)Fina tagen är en Magnolia-die som SNART finns på Hildas Rum!Metall i lite brons (Finns hos Hildas) denna gång tillsammans med blommor, bling, band, spets och rosor:Den här veckan hoppas jag på mycket pyssel!!! Har så många idéer i huvudet och alldeles för lite tid:(
Ni som producerar mycket, hur får ni till det med tiden?? Kanske hjälper förstås om man inte är världens långsammaste scrappare, som jag veeeeet att jag är:)

Kramar!


Annorlunda

...kort för att var mig! Massa punchade blommor, gulliga stämpelmotiv och alltid många nyanser men av endast EN färg. Så brukar mina kort vara, men idag kommer ett annat:) Sa till pysselvännen CATHRIN att jag ska scrappa nåt med riktigt gamla papper som aldrig blir använda, så här kommer det:Den annorlunda stämpeln är av märket Sweet Pea, jättekul att måla!!Det blev helt naturligt att använda detta härliga rätt gamla papper från Basic grey tillsammans med det här motivet. Konstigt med bara ett enda papper, men mönstret talar för sig själv på något sätt?
Lade in en liten flyer med härliga "Be yourself"texten från Reprint som Hildas Rum fått in:Har två till kort att visa så jag återkommer senare!

Kram på er och ha en go fredag!!

RSS 2.0