Finally ett julkort!

Först - TACK för era goda, rara, söta härliga kommentarer och "grattisar", helt galet vad man blir GLAD när man kommer in på bloggen och det finns meddelanden!! Tusen miljoner tack, det betyder massor:)

Nu har jag tjatat i månader om att jag vill följa AnnikaS m.fl. bra-iga idé om ett julkort i veckan. Tänkte jag skulle hänga på Altheas Mix utmaning men fattar inte riktigt hur man ska göra...?
Äntligen kom jag igång igår i alla fall, men vad trööööögt det kändes att få till lite jul mitt i sommaren! Vad tycker ni som håller på, lätt eller svårt?
Det här kortet är ett staffli-kort gjort av 11 cm spillbitar cardstock som blir över när jag gör min "normalstorlek" som är lite högre. Svårt att få plats, jag som är van vid jättestor yta att dekorera på:)

 

Inte har jag några mängder av julstämplar heller, blev en "vanlig" Magnolia som fick rycka in:
Tänkte att det skulle bli ett "doft"-kort, så jag buntade ihop några kanelstänger, luktar jättegott i mitt pysselrum nu:)Invikta (uppvikta??) fliken när kortet ställs upp fick en liten kanelbit också:Hela kortet stående på en JÄTTEDÅLIG bild (alla mina kort fotas med min mobil, går det så går det) :Imorgon ska vi åka motorcykel igen, jippie! Länge sedan nu när vi varit iväg hela tiden. Våra kompisar från Stockholm är nere så de ska hänga med, kul kul:)

Kram på er!!

whoopee, I won!

Jippy, är såååååå glad och stolt! Jag VANN med sjöjungfrun på Magnolia Down Under Challenge:)))) Skuttar runt och hoppar:) Vilken överraskning att komma hem till efter semester i Varberg!

I am sooooo happy and proud!!! Cant believe I actually WON with the mermaid at Magnolia Down Under Challenge:)))) What a happy surprise just home after a week  vacation by the ocean. Thank you soooooo much!!

Magnolia Down under Challenge #55

Hej på er!!
Återigen en lite mulen dag även om det är varmt, perfekt till pyssel:)
Fick tips från Pysselbus fina blogg om en utmaning: Magnolia Down under, som är en jättebra australisk Magnoliablogg öppen för internationella bidrag. Mitt bidrag är ett supersomrigt kort med en ny stämpel från Club Sommar 2010:

Hi there! Another cloudy day, even if its a nice warm temperature, made for crafting:) Got a hint from Pysselbus and her wonderful blog about a challenge at Magnolia Down under, a great blog from Australia, open for international participants. My card is a summercard with a new stamp from Magnolia Summer 2010:

Gillar sjöjungfrun massor, sjögräset och bubblorna är en separat stämpel från kittet:
Hittade en liten sparad snäcksamling här hemma som fick vara med på kortet:

Jättekul kort att göra, får ta och samla på mig lite mer från stranden i Varberg och Falkenberg nästa vecka:)

Men nu SKA det bli ett julkort! Tycker bara att jag har så dåligt med motivstämplar som passar... Får se till att det blir lite sån shopping i höst, det är är ju aldrig fel med shoppinguppdrag;)

Massa kramar!

One down, Magnolias clubkit Sommar 2010

Hej sweethearts! Mulet och lite regnigt - perfekt för mitt pysselsug! Har monterat, stämplat upp och färglagt ett motiv ur det nya clubkittet från Magnolia. Några av er har ju undrat hur det var, och jag måste säga att jag gillar hela högen jättemycket:) Havstema, lite sailorstuk som känns väldigt användbart! Har gjort ett kort klart:Textstämpeln var också med i paketet, passar bra när man vill uppmuntra någon som haft en tuff tid..Blommor, retropunchade dito plus knappar och metall i drivor:)Papprena är gamla spillbitar, minns att jag älskade de bruna tonerna med världshavskarta när jag köpte dem hos Hildas Rum, Angelica, kommer du ihåg märket?

Nä, vad roligt det var att få hänga vid pysselbordet, älska semester och någon regnig dag då och då!!
Syns snart igen, är bara lite ambivalent - göra årets första julkort eller kasta sig över nästa stämpel i nya kittet?

Kram kram:)

Regnskur = 2 Sketches 4 You:)

Hej på er! Nu i eftermiddag kom det en riktig dundrande regn- och åskskur här, nästan lite skönt faktiskt efter de här galna veckorna med tropiskt klimat! Jag passade på att göra ett kort efter skissen hos 2S4Y #56:Blev kanske lite väl fritt tolkat av mig, den raka bården på skissen gjorde jag av en lååång hög med blommor, och motivet är ju inte direkt runt..Motivet köpte jag på mässan, Greeting Farms "Madelynn", riktigt sweetheart! De kinesiska tecknen är från ett clearstamp-set jag fyndade på Bokia i Lysekil.Stora blomman är ett lätt taffligt försök att göra en egen magnolia av band som jag såg en tjej göra på Kungsbackaträffen. Får nog öva lite till tror jag:)Idag har jag fått paket!!! Magnolias club-kit "sommar 2010", så nu får det allt komma lite fler skurar i veckan:)

Massa kramar!

Kungsbacka, "jag mötte Lassie" , bröllopskort och lite till:)

Hej på er!!Härliga underbara fantastiska ljuvliga semester:) Haft vansinnig tur med vädret och varit i Lysekil, badat och solat, sååå gött!
Igår var jag och Helena på min första mässa! Scrapträff i Kortmakarens regi, samt mässa bredvid.
Och vet ni? Lyckliga vi som mötte kändisarna och mina stora idoler från scrapvärlden (fattades bara Petra/Paradise så var listan komplett;)) Gick först distesskurs med duktiga (och trevliga!!) Linda/Muhren som gav mersmak! Önskar vi kunde få hit henne till stan för en ren distresskurs, jag får ta tag och köra lite lobbying för det. Nästa kändis-stora-idoler var självaste Sassa och Lillemor, som satt och målade motiv på träffen. Galet galet vackert och nästan magiskt att se hur motiven växer fram och blir levande i deras händer... Suck, jag blir bara sååå impad!!! Dessutom ett stort tack till dem för att de är så himla rara, generösa med tips och precis hur trevliga som helst!

Jag deltog i en utmaning där man skulle klämma in metall, fem av något, plus nåt man inspirerats av någon annan samt nåt man brukar ha med. Jag blev alldeles röd om kinderna och såååå glad när jag VANN  med mitt bröllopskort!!Kortet är till en jobbarkompis som gifter sig på lördag, motivet MagnoliasBlommor, metall, band och bling i massor som vanligt. Fyndade ju och shoppade upp på Hildas Rum under rean:)På mässan köpte jag bl.a. de fina metallbokstäverna och tunna kulkedjan med deras namn från Pagoni:Likaså den här stora metallblomman som jag "spretade till" lite:Tusen tack igen dels till Helena som hängde på, dels till "idolerna" som var så rara och goa och så klart tack för min fina vinst, en fiffig väska med förvaringsboxar till dekorationer inuti, som Pagoni sponsrat!Ikväll har jag pysseltid när det ändå ska åska, så vi hörs snart igen:)

Massa kramar!

RSS 2.0