Bröllpskort


Det här kortet fick min bästa vän i Sockholm och hennes man när de gifte sig förra sommaren. Mina foton blev tyvärr väldigt mörka, men man kanske ser något iaf:-)Detaljer. Embossat "det vacksraste" i hjärtat med snowy white-pulver.

 

Stämplarna från Magnolia och hänglar är inmaskade i Stempelgledes Grunge circle. Glitterlim på den chalkade ramen ger ett lite guldigt intryck.Insidan är stämplad och embossad i guld, liksom delar av blommorna och texten på tagen.


Kort till en 50-åring


Testade en ny vikning till det här kortet åt min jobbarkompis :-)Kortet på en hel cardstock och är vikt med två mindre utklippta flikar längst fram. Bakom den finns stämpelsidan som också kan vikas upp. Jag har skurit ut en oval så stämpeln skymtar lite igenom. Satte fast ett band som jag knöt rosett på så kortet hålls ihop. Embossat Grattis-stämpeln (från Inkido) och de punckade blommorna med mörkgrönt. Ljusgrön embossing på blommorna från Stempelgledje bakom. Swirl runt hänglar-stämpeln och längs alla papper på insidan kommer från Stempelgledjes Grunch collection.Alla papper från Hildas Rum i Huskvarna, och på webben: www.hildasrum.se

RSS 2.0