50-årskort

Hej på er! Mycket jobbresor på sistone och alldeles för lite tid vid pysselhörnan!! Har lite kortprojekt på gång men önskar verkligen att jag kunde skrapa fram en sådär 5-6 timmar till på dygnet, nån som har något trick?

För ett par veckor sedan fyllde en av mina braiga jobbarkompisar år, det här kortet fick hon:



Stämpeln är söta CC Designs "Laying Nora" från Hildas Rum, som också har den mysiga textstämpeln från Reprint.



Testade att göra vimplar som så många gjort, tror jag såg dem först hos Petra/Paradise som ofta har superfina på sina kort! Mina är av akvarellpapper och sedan textstämplade:



Insidan med födelsedagstext och kramarstämpel från Vilda Stamps:



Blomhögar, band, bling och metall:



I lördags var jag och äldsta dottern Saga på BOKMÄSSAN i Göteborg!!! En superrolig dag med bokfrosseri, författarmöten och galet många (och tunga!!) bokinköp:) Vi var förra året också och jag tror knappast vi missar det nästa år heller. Kul att göra något med bara henne också, det blir annars väääldigt mycket tid till mellandotter Nora som har tävlingsponny..

Har ni gjort för roligt i helgen då?

Kram på er!

Till en vän

Hej på er! Hoppas ni har det fint i höstvädret? Sugen på en mc-tur, borde passa på nu innan det kryllar av våta halkiga löv på vägarna!
Här kommer ett kort jag gjort för Vilda stamps:



Stämpeln heter "Läsälva" och texten är så himla fin tycker jag! Stämmer inte så bra för just mig kanske som har hur många hyllmeter som helst:) Vänner däremot väljer jag noga, och tackar min lyckliga stjärna för de jag har..



Blomdriva:



Chipboardvingar och metallfjäril från Hildas rum:



Nu ska jag se om inte Cathrin kan tänkas vara hemma... De har ju blivit med hoj i helgen och jag är sååå spänd på att se den!! Inte fel om man får ta en glutt på hennes goda, goda små kycklingkrakar heller:)

Kramar!


Mormor Ilse

Vår rolig kräftskiva/släktkalas blev en riktig hit i lördags och jag lovar, jag slog nog alla rekord i kräftätning!! Jag är makalöst svag för kräftor, särskilt nyfiskade Vätterkräftor som vi fick i lördags. Skäms nästan att säga att jag klämde ca TVÅ kilo själv:) 
Daniels mormor fyllde år och vi firade henne i lördags, det här kortet fick hon:



Måste man inte bara älska den fina mormorstämpeln med hopprep från S.W.A.L.K? Den är helt ny från Hildas Rum och den charmiga texten finns med i setet:



Bling-band-metall-blom-drivor:)



Insidan fick få lite olika textstämplar, dels Magnolia-grattis och sen den fina kramarstämpeln från Vilda Stamps:



Nu ska jag strax åka till kontoret. Jobbat hemma lite på förmiddagen och ikväll ska jag ha en utbildning i Växjö.

Kram på er!

Julkort igen!

Nu är det så höstruskigt och tråkigt att jag blivit julkortssugen igen:) Den här underbara lilla tösen blev mitt första fynd innan Angelica ens hade hunnit nyöppnat den nya Hildas Rum-butiken! Jag tog henne direkt från köksbordet när Angelica plockade upp varor:)



Söta goda stämpeln är från CC Designs och heter "Santa Birgitta". Maskade in Inkidos jultext bakom



Papprena är förra årets, men jag har laddat upp med ett litet nytt gäng när DT-flickorna samlades på förhandsvisning av nya fina butiken innan jag åkte till Alanya.



På förhandsvisningen handlade jag ett gäng galet fina jultextstämplar från Reprint som jag bara längtar efter att ta tag i!! Vill ni kolla så har det just blivit upplagt i webbutiken HÄR.

I helgen ska vi ha årlig, galet rolig kräftskiva med hela Daniels släkt. Vi har prestigefyllda "klan"-tävlingar där varje familj med barn och barnbarn tävlar mot varandra i en rad knäppa grenar. Ska bli såå himla kul! Daniels mormor Ilse fyller år så jag ska sätta mig och knåpa ihop ett litet kort strax.

Kram på er!


Hemma igen:)

Nu är jag tillbaka efter en underbar konferensvecka i Alanya! 30 i vattnet, ca 35 i luften - visst kan man ha sämre arbetsmiljö?? Konferensen låg i början på veckan så mycket sol, bad, roligt umgänge och god mat har det blivit.
Det här är en del av hotellområdet med flera grupper av små putsade stenhus och två separata stora poolområden:



Veckan innan jag åkte gjorde jag ett väldigt väldigt rosa kort:) Det var det första DT-kortet för HildasRumbloggen:



Söta CC Designstämpeln "August" är större än man tror och var jättekul att måla:



Blommor, metall och Crea Diempapper från Hildas Rum:



Grattisflyer och mera bling:)



Kastade mig förstås över pysselbordet idag när jag äntligen är hemma! Har gjort ett födelsedagskort till vår jobbarkompis som fyllt 50 när vi var borta, men det får jag visa imorrn istället. Nu måste jag svänga runt i bloggvärlden och se vad ni har gjort för fint sedan sist!

Massa kramar:)

Till bästa Janne

Jag har gjort ett kort till Elliots farmors man, Janne. Han fyller år nästa vecka och är världens bästa yngsta finaste plastfarfar någon kan ha:) Svårt bara att göra fina kort till män tycker jag?? Jag vill ju ösa på med bling, glitter och blommor i drivor, men det ser ju inte jättemaskulint ut precis! Gjorde det till ett DT kort för Vilda Stamps, och nååååågra blommor fick jag allt smussla på ändå:



Killen heter "rackarunge" och födelsedagstexten, vykortstämpeln och bannern är även de Vilda-stämplar:





Fick bli lite Retroblommor och knappar också, måste ju få dekoreras liiiite?



Imorgon åker vi på konferensresa till Alanya, Turkiet:) Har flera kort redo (2 för Hildas och 1 för Vilda) i utkorgen, ska försöka kunna visa om jag får tag lite internet. 
Ikväll ska jag på DT-träff och smygtitt på nya lokalerna på Hildas Rum!!!! Ska bli såååkul:)

 Ha en underbar vecka här hemma, massa kramar!!


RSS 2.0