Bok-kort

Hej vänner!

Näe, nu har det gått så där länge IGEN! Fast jag har faktiskt pysslat lite:) Det mesta kan inte visas än, men det kommer!
Här är ett kort som varit färdigt ett tag och nu fått sin mottagare förra helgen:) Det är ett kort med nästan "bok"-pärmar som jag först sett hos galet kreativa Petra/Paradise, och som asduktiga Linda/Peieces gjort superfina varianter av!

Mitt fick bli så här:Från sidan med pärmbaksidan:Motivet är en av de ur-gulliga nya Magnoliastämpeln som Hildas Rum fått in, är hon inte bara supergo i sitt korta lockiga hår? Hon fick minipärlor på rosetterna i håret:)Insidorna:Stempelgledes "Friendship" med blomma och metall från Hildas, därifrån är också de nya bandet med rosor på rad:Pimpad box med "fönster". När jag fotade hade jag inte köpt halsbandet som ska vara presenten så jag bara lade in lite band i asken så länge:Bling, blommor, band och metall på framsidan:Visst är jordgubben här nedanför i metall gullig? Ny på Hildas:)Just nu ser jag allra mest fram emot WETTERSCRAPPEN på Hildas Rum!!!!! Ska bli så galet lyxigt att få en hel egen dag att pyssla! Minns inte när det hände sist? Fast jag längtar minst lika mycket efter allt runt omkring, prata med alla goa pysseltjejer, utmaningarna, fnisset med nya och gamla vänner och all inspiration!!

Du kommer väl? Lördgaen den 5 mars, skriv upp det och läs mer på Hildas Rum!

Massa kramar!

RSS 2.0