Glad midsommar & små drakar:)

Hoppas ni har det varmare än jag idag? Hutter och burr! Fast jag antar att jag blir varm av vänner, skratt och liite snapps ändå ikväll:)

Här kommer ett kort jag inte visat trots att det är ett tag sen:
Min lilla Draktämjare har nämligen fyllt 5 år! ... eller Drak-"tänjaren" som han själv säger när han leker med sina riddare och drakar:) Det här kortet fick den lilla drak-o-dinosaurie-älskande killen i alla fall:Egentligen borde hela kortet vara svart, eftersom det är hans älsklingsfärg, men hans favoritdinosaur från Bolibompas "dinosaurietåget" Tyrannusaurus Rex har just de här färgerna där, så han blev jättehappy ändå:)
Den lilla draken är från Vida Stamps, även om jag har målat ränder på ryggen som egentligen inte är där:Dekorationer med dödskallar och knappar på flyern med Vildas grattis-stämpel:Insidan fick papper och samma runda spellbinder-stansar som utsidan:Älskar min nya spell-stans! Alla stämplarna på insidan är från underbara piecesbypieces, loooove ém!!

Ser ni att jag jag faktiskt prövar mina vingar utan så mycket dekos? Har faktiskt gjort nästan bara sådana nya försök på mina projekt de senaste "tysta" månaderna. Tror att jag behövde det även om "mina" blommor med all säkerhet får komma fram igen snart:)

Kram sweethearts &
GLAD MIDSOMMAR på er!!

Hej raringar!

... Om det nu finns någon kvar därute efter min lååååånga bortavaro?
Nu är jag här igen i alla fall och har saknat er massor:) Tänkte unna mig lite bloggsurfande hos er nu framöver, även om det fortfarande är hektiskt på jobbet är det lite bättre nu när det närmar sig sommar. Mindre resor och mer pyssel:)

Vi har varit på bröllop! Tänkte visa vad min fina svägerska och hennes man fick av oss i familjen. De hade önskat sig endast bidrag till bröllopsresan som present, så då gjorde jag ett bokkort från oss och våra familjer:Från sidan:Distressruta är sååååå perfekt för en stressad stämpel-junkie som mig! Bara att gå loss i stämpelpärmarna:)Stämplarna är dels nya från Vildastamps, lite gamla swirlar, Magnolias love-collage och vackra texter från piecesbypieces. Insidorna:Visst är den här texten fin?
 


Så tråkigt att ge pengar i ett kuvert bara tycker jag. I en bok såg jag en liknande sedelfjäril, så jag gjorde ett försök med en av femhundringarna, resten fick bli rullar under:Närbild på fjärilen (som ju mer liknar nån scary insekt efter mina tämjningsförsök med ståltråden, ha ha:)Baksidan fick lite stämplar bara:
Har faktiskt ett gäng kort till som jag inte hunnit visa, men nu när jag äntligen fått tummen ur kanske det kan rulla på lite? Stor kram till er krakar som orkat tittat in hos mig trots urusel uppdatering! Sötnosen Cathrin sa till mig här om veckan att nu kunde hon baske mig den "jädra dopasken till Alice utantill"!

Kram på er!!

RSS 2.0