Ny utmaning och rolig rea!

Idag har jag fyndat!! Hildas Rum har bamse-rea, så det blev underbara papper, dekos och tillbehör superbilligt!Hoppa in och passa på ni med om ni behöver lite nytt:



Blev så sugen så jag kastade mig över pysselbordet när jag kom hem och gjorde ett grattis-till-bebisen-kort. Tittade på Just Magnolia och hittade en jättefin skiss att skapa efter. Minns ni den krakiga ljuvliga Magnolia flickan jag gjorde i rosa häromdagen? Nu har jag fått både pojken och flickan i min ägo efter att söööööta goa Cathrin handlat dem åt mig i Borås förra veckan, TACK honey! Dessutom kanske jag inte har berättat att vi har varit förbi hos henne med motorcyklarna? Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått känna på de små kycklingskräpen i verkliga livet, inte bara sukta efter bilder på Cathrins blogg:) Vilket ställe hon har, och vilka goda underbara höns!!

Well, åter till kortet:



Är han inte god? Skrangliga sweetheart!! En äldre Magnoliastämpel, men ack så underbar..



Gick loss med nyhandlat bling, blommor och band och papper från Hildas, 3D-kuddar bakom motivet och "buktig" flyer för lite höjd:



Nu när det var lite mulet idag för en gångs skull fick man visst lite gjort till slut:)

Kram kram!


Jippy!

Åh så roligt!!! Jag VANN utmaningen på Stampartic:) Så glad och jättetack för era goa kommentarer, raringar!! Priset var en superfint set med bling, blommor och stämplar från Scrapbook Fun:

Tuuuuusen tack!

Blev så himla inspirerad, så jag har redan gjort ett nytt kort som kommer upp strax:)

Kram på er så länge!


glad midsommar på er!!

Hej alla vänner! Härligt väder och en lååååång god Midsommarafton framför sig:) Kan inte bli bättre! Jag har ju åkt hoj, åkt hoj och mest åkt lite hoj de här dagarna så det har blivit lite scrap-torka. Gjorde i alla fall ett kort till StampArtics utmaning som går ut idag:) Temat är blommor, blommor och bara blommor!



Kändes lite konstigt att inte ha någon målad figur på, men liiiite fick jag ju färglägga, motivet är Stempelgledes från spring collection. Högvis av blommor, band och bling i vanlig ordning - alltid svårt att hejda mig;)
Papprena är vackra Maja Designs Sommartider, nytt från Hildas Rum




Måste avsluta med en stooooor puss till mannen i mitt liv, vi firar 1-årig bröllopsdag just idag. På midsommarafton förra året gifte vi oss utomhus på utsikten i Huskvarna:)



Ha en härlig dag allihop!!

Kramar:)

Pysselindisponibel:)

Horray!! Äntligen gött väder igen, just hemkommen från mc-tur och har inte pysslat ett smack faktiskt:)
Tänkte visa min bästa, bästa, godaste hoj, Firebladen som jag oftast kör, så ni vet vad jag helst gör när jag inte pysslar;)



Nu vet ni vem ni ska akta er för:)

Fått så bra tips av er vad jag ska ha för mål att skapa efter framöver, så nu måste jag snart hinna BÅDE hoj och kortmakeri!

Kram på er!

Födelsedagskort med ful-söt stämpel:)

Regn, dugg, spöregn, ösregn och så en och annan störtskur... När kommer min sommar undrar jag?? Vill bada, hänga i trädgården och åka mc hela tiden ju. Well, en sak är ju bra i alla fall, man får pysseltid!
Här är kortet till min jobbarkompis Helena som fyllt år i helgen. Hon är inte alls mycket för rosa egentligen, men kortet ville helt enkelt vara rosa av sig självt den här gången:



Stämpeln är en äldre Magnolia som jag fått stämpla av Emelie (tack snälla!!). Blev helt svag för den här krakiga lilla tjejen:), visst kan man inte låta bli att le när man ser henne? Magra stackars ben och två hårstrån:))



Fyllt på metall- band- och bling-lagret hos Hildas Rum igen, så nu blev det onödigt tjockt med band, pärlor och blommor som vanligt:)





Insidan:



Jahapp, nu har jag inget födelsedagsbarn direkt framför mig, men ändå pysselsugen.. Nån som kan tipsa om någon rolig utmaning att skapa efter? Nåt "mål" är ju roligt om man ändå vill skapa lite?

Massa kramar:)


storm & sommarlovskort till en kille

Hej vänner!
Hur har ni haft det med studenter och allt? Själv har jag haft det kanon! Ååååh vad fina mina tjejer var på skolavslutningen! Hjärtat svämmar nästan över av stolthet, tänk att man får ha så overkligt fina barn:) Glada blev de för korten också!

Idag blåser det nästan storm mellan regnskurarna här. Mannen och 4-åringen åkte iväg med mc till farfars garage för att byta olja, själv fick jag lite härlig ensamtid att göra kort:) Visar här kortet till en släkting, Isak. Han slutar sexan och ska också få ett sommarlovskort. Fick nytta av mina 10 cm-remsor av cardstock, eftersom jag så ofta gör "höga" kort. Testade därför ett smalare stående staffli-kort:



Motivet är Mo Mannings skateboard-kille som är en av de nya stämplarna på Hildas Rum. Visst är han cool?



Papprena är lite blandat spill, Pion/Pysselgummans Förgät mig ej, inkido och annat. Chipboardstjärnorna är från tim holtz som jag hittat billigt i en fyndlåda:) Metallbrickan är också Tim Holtz.



Från samma chipboardsamling kommer döskallen som vi satt en liten peng på:



Niu ska jag återvända till pysselbordet en liten sväng. Här ska snickras födelsedagskort till en vän! Visar på måndag när hon fått det:)

Massa kramar!

Katt-elände och dekorerade insidor:)

Jag är verkligen galen i mina två lockiga Cornish Rex flickor, det är jag, faktiskt. Men idag har jag varit mest galen PÅ dem.. Jag hade målat ett motiv till 3:dje dotterns avslutningskort, och när jag kom hem och skulle sätta igång har mina rara katter klivit i färgpaletten med distresser, och sen över mitt nymålade motiv, bänken, stolen, golvet och allt annat jag har och äger!!!! Så i tidsnöd har jag gjort en make-over på ett kort jag gjort för ett par månader sedan istället:



Vackra, ljuvliga papper från Crea Diem, papper, band och bling från Hildas, och texten utskriven på datorn.



Insidan med liten peng:)



Efter att ha röjt upp efter mina små vandaler hann jag göra insidan till de två andra korten med:





...och sista:





Nu ska jag bara fixa allt annat som ska vara klart till imorgon:)

Kram på er!

Skolavslutningskort & StampARTics utmaning:)

Så är kortet till dotter nummer 2 gjort! Bara ett kvar nu då, har man befolkat halva Huskvarna med flickor så blir det helt enkelt en väldig massa kort;) För andra gången i livet har jag gjort efter en skissutmaning, StampARTics fina skiss till juni! I potten ligger vackra papper från Pion/Pysselgumman som jag ju förövrigt redan förälskat mig svårt i :) Har ju använt de 2 papper jag har både på detta kort och det i inlägget före.



Som vanligt gått loss med shoppingkorgen hos Hildas Rum: Papper från Pion design, lite Inkido och den rosa bakgrunden och de gröna blommorna är fram och baksida av Crates papper"Bliss Sprout - Glee"
Motivet färglagt med distresser, härliga folkabussen från Mo Mannings:



För en gångs skull har jag inte glittrat blommorna, kändes inte rätt till ett så typiskt retro-motiv, eller?



Stämplade lite text bara innan jag punchade ut dem. Förstås tryckt in en massa band i vanlig ordning och några rosor för att försöka få lite "höjd".



Svårt att hitta text som passar! Ska ju bli ett uppmuntrings-grattis-bra kämpat i skolan- kort:) Skrev ut en egen text från datorn istället:



Nu ska jag på bloggrunda, söta ni som skriver, blir sååå happy:)
Massa kramar så kanske vi syns imorgon när det förhoppningsvis finns ett nytt kort till dotter nr 3!

Long time no see!

Hej på er!

Nu regnar det hos oss vilket är lika med inget mc-åkande.. Det har varit sååååå härligt nu, vi har tagit en tur i stort sett varenda kväll! Å andra sidan hinner jag ju pyssla lite nu, min stackars kortblogg är sorgligt ouppdaterad! 
För övrigt  är det gräsligt synd om mig. Har fått en slang genom näsan ner till magen och sedan kopplad till en dosa som ska mäta pH-värdet i 24 timmar. Blä, jag känner mig som ett miffo med slang och tejp i hela ansiktet. Tur att den ska bort imorrn!

Har i alla fall gjort ett kort som en av mina döttrar ska få på skolavslutningen på torsdag. De andra två ska jag också hinna göra till, så det är tur att det inte är föööör fint väder längre;) Flickorna har varit galet duktiga i skolan, så jag tänkte sticka in någon liten uppmuntringspeng inuti.



Motivet är Mo Mannings härliga flower power-tjej från Hildas Rum som jag målade för över en månad sedan.



Senaste tiden har jag chalkat blommor, papper och dekos med svart, kändes riktigt konstigt att varra tillbaka på det varmare Vitage photo:



Papprena är ljuvliga Förgät mig Ej/Pysselgummans som Hildas Rum fått in. Även pappersfjärilarna är urklippta från ett av de arken.



Ville ha *massor* av blommor till det här kortet, så punchen fick gå varm:)



Syns med nästa kort imorgon då kanske, kram på er!

RSS 2.0