Fest & kort:)

Hej sweethearts, TUSEN tack för alla uppmuntrande ord och grattisar - det betyder sååå mycket ska ni veta!! Jag pysslar för glatta livet mellan hysteriska host-attacker, har blivit host-förkyld:( Vill hinna färdigt ett gäng uppdrag innan vi åker på konferensresa i en vecka till Alanya på fredag! Visar såklart här sen:)

Ikväll ska vi i alla fall på rolig stor födelsedagsfest! Vi har samlat flera stycken till en fin present, och jag har letat upp ett matchande kort från mina gömmor, några av er har redan sett det:Stämpeln är en badande Magnolia-Tilda som fått punchinella-pimpning runt motivet:Skulle inte vara jag utan högvis med dekorationer:) Allt finns hos Hildas Rum:Pimpade insidan så vi alla kan skriva på:Hoppas ni alla får slå klackarna i taket ikväll, mer festligheter åt folket i ösregnet!

Kramar:)

Välkommen lilla barn och roliga nyheter:)

Hej raringar!! Oj, jag vet nästan inte var jag ska börja! Känner mig som när jag var liten och det bara bubblade när man skulle berätta nåt roligt:)

Jag har fått DT-uppdrag!!
Angelica på Hildas Rum har stoooor nyinvigning i nya lokaler i Tenhult lördagen den 4 september! Hon har fått in MASSOR av fina roliga stämplar, papper, dekos och allt:) Och JAG är en i Design teamet, *skuttar runt som en tok* Jippy! I samband med nyöppningen kommer det bli ny hemsida, ny blogg med massa roliga happenings och DT-alster, samt ny fin logga. Missa inte nästa lördag ni som kan!!Jag har redan gjort mitt första DT-kort med en av de nya stämplarna från Hildas Rum, ska bli så roligt att få visa nästa vecka:)


Nästa roliga nyhet är att jag fått ett DT-uppdrag till!! Det är för Vilda Stamps och jag är hur stolt som helst, och inte så lite pirrig, klarar jag det här?? Det ska i alla fall bli sååå kul:))Det blev klart igår så än har jag inget att visa, men det kommer!
Min tredje rolighet är en fin Award från rara goa duktiga kreativa Petra Paradise, och dagen efter från snälla söta Emelie!! Tusen TACK, blir jättestolt!!! Ska göra mitt uppdrag som hör till en dag så fort som möjligt:)

Oj vilken lång bloggpost, nu tänkte jag i alla fall visa ett kort till en familj som ÄNTLIGEN ska få hämta sin lilla 5-månadersbaby från Colombia! De har stått i lååång kö för adoption och nu fått barnbesked om en liten ljuvlig kille!Inuti ska det bli en liten dikt och plats för liten present:) Motivet är härliga Mo Mannings som jag fått låna av Emelie, Tack!Papper fån Hildas Rum, lite Crea Diem, en bit av Inkidos gröna med kärleksord på och Inkidos med brevtexter. Gått loss på band, retroblommor, metall och bling som vanligt:Stooor kram på er, hörs snart igen:)


Julkort med doft och ljud:)

Tydligen har jag gått i barndom totalt när det gäller julkort:) Veckans julkort fick färska kanelstänger som luktar jul och en hel massa bjällror som låter. Är jag 4 år eller 40 egentligen? ;)Lider fortfarande brist på riktiga julstämplar, så den här kaninen från Hildas Rum fick vara julkanin idag:Lyckades trycka in hela 7 bjällror för goda ljudeffekter:) Dom fick bo i blommorna:Papprena köpte jag på Hildas Rum förra och det röd-guldiga faktiskt förrförra tror jag! Skrynkliga notpappret och textblommorna är utstansade tim holtz-ark.

I helgen ska jag ha en konferens på lördag i Munkedal. Tänkte ta med mig mannen till stugan i Lysekil redan på fredag, så får vi lite mys bara vi i helgen:) På måndag är det konferens i Karlstad och sedan andra resor fram över så det kan nog behövas. Kanske tar med mig lite motiv att måla om man får lust:)

Nu är det svampjakt på programmet för P! Jag som vanligtvis är en urusel motionär älskar att klättra runt i oländig terräng efter svamp på hösten. Många fulla korgar har det blivit hittills och en hel del ömma muskler;)

Kram kram på er!

/P

Kort till fd knutte:)

Ikväll har vi varit och firat mannens favorit-morbror som fyller 60 år. Han var en riktig stenhård knutte när han var yngre och åkte jämt nån cool hoj. Kortet han fick gick på det temat, även om motorcykeln på min stämpel säkert är bra mycket äldre än de tuffa vrålåk han körde;)Byggt med 3D-kuddar för att få lite höjd nu när inte mina vanliga blommor passar. Hittade coola knappar från ärvda knapplådan, det står "for gentlemen" på:)Gammalt husqvarna- märke (han är huskvarnakille) från nån uniform fick vara med tillsammans med ett metallhjärta från en blom-grupp jag fått.Papprena är härliga (jag tröttnar visst aldrig!!) Crea Diem från Hildas Rum.

Det finns för liiiiite pysseltid nu när jobbet rullat igång på allvar, jag vill mer!! Nu lägger jag iaf sista handen vid ett nytt julkort, så sen har jag hela TVÅ stycken;) Har ju massa andra roliga projekt på gång, nån som vill låna sisådär fyra(hundra) barn, en övergiven trädgård, ett roligt men ack så tidskrävande mer-än-heltidsarbete, ett par roliga katter, stort hus, aldrig sinande tvättkorgar, tävlande ponny-dotter, plus lite till så jag bara kan pyssla och åka motorcykel? Anyone?

Massa kramar!

/P

Kort till tyska 70- och 80-årsjubilarer & Awards

Hej kära vänner!!! Så här länge utan bloggande har jag nog aldrig varit sedan starten! Semestertripp, första hektiska jobbveckan ominstallation av datorn, men nu så:)

Jag har fått ett "omöjligt" uppdrag av mannens tyska mormor...
Jag skulle göra två gratulationskort till hennes tyska släktingar som fyller 70 och 80 år, men hon vill INTE ha ett färglagt motiv, och INTE massa dekorationer.... Hur gör man då??? Har i alla fall gjort ett försök nu, bara själva den tyska grattishälsningen inuti som jag skriver ut på akvarellpapper i min skrivare som är kvar. Blä.. Jätte, jättesvårt, men så här blev det:När banden är uppknutna:Insidan, en flik uppvikt:Marias man som fyller 80 år får ett kort i samma anda:Inga blommor, men dekorerad insida:
Sedan måste jag bara säga TACK AnnikaS!! Jag har fått TVÅ fina awarder:) Får nästan meddetsamma returnera din fina motivering tillbaka till dig, om att vi är varandras kortmakarmotsatser, men jag gillar dina kort massor!
Får ta tag i själva uppgiften som tillhör lite senare:) 
Nu ska jag kasta mig ut i bloggvärlden en stund innan pysselbordet tar vid. Ska bli så roligt att se vad ni hittat på för fint under min bortavaro!

Återkommer snart, har en spännande sak att berätta också:)

Massa kramar!


RSS 2.0