Gooooood Jul på er!!

Käravänner, nu ÄNTLIGEN kan jag blogga lite igen:) Renoveringen är klar och vi pysslar det sista idag innan det är dags att åka iväg för julfirande. Så här blev julkorten till släkten i år:Fotot på vår 4-åring Elliot har jag tagit hemma med min mobilkamera som vanligt:) Sepia-tonat och rivit kanterna för att lite vintage-look. Jag försökte få honom att se lite drömmande ut men han bara skrattade! Därför valde jag texten "julglädje" istället:Insidan fick lite dekoration, alla papper är från galet underbara majas Fika-serie:Vad tycker ni om min juliga header förresten? Sent, jag vet!! I alla fall så är den gjord av min asduktiga vän Linda! Kolla in hennes fantastiska ljus och altrade grejer på http://piecesbypieces.blogg.se/. Dessutom skriver hon väldigt roligt jämt:)

Massa julkramar!!

Till min bästa Mia

... som har fyllt år! Det här kortet fick åka till stockholm där min kära, kära vän bor:)Stämpeln är ytterligare en från det 3-set av The Greeting Farm jag visat förut,hon är så söööt och passar min vän perfekt:) Det kryllar ju inte av afro-stämplar så jag är så glad för den här!Insidan fick texter från Stempelglede:Närbild på texten "if I had a rose.." Väldigt sant! Även om vi bor mer än 30 mil ifrån varandra sedan 4 år tillbaka, så pratar vi VARJE dag i telefon med varandra och träffas så ofta det går. Jag är lyckligt lottad som får ha sådana vänner!Blommor, metall och bling:)

Vimplarna är klippta ur akvarellpapper och satta på 3D-kuddar:Baksidan på nytt sätt:
För övrigt var det läääänge sedan jag uppdaterade! Vi har haft superläskig maginfluensa hela familjen, BLÄÄ!!! Jag som bara haft det en enda gång på över 20 år klarade mig tyvärr inte denna gång.. Vi blev sjuka allihop med mindre än ett dygns mellanrum, fy! Magsjuka är det värsta jag vet, jag bryter hellre benet!
Nu har vi piggat på oss i alla fall så imorgon återvänder vi till jobb och dagis igen:)

Ikväll tänkte jag göra lite julkort med hemgjort vintage-foto på 4-åringen:) Ska visa när det är klart!

Kram på er och hoppas ni slipper bläkiga magsjukan!!


Snabba(re) julkort!

Visst har jag berättat att jag är troligen sveriges, kanske norra europas, långsammaste kortmakerska? Inte bra när man vill ge julkort till fler än de två-tre närmast sörjande!! Jag har inspirerats av Mim (kolla hennes makalösa alster om du inte gjort det!!) och hennes underbara kort i vintage-stil och själv investerat i ett par ark. Gött att ibland kunna hoppa över några timmars färgläggning till julkorten:) Det här var verkligen superroligt och här kommer mina första 3 (bara det, jag har hunnit TRE kort istället för ett halvt!) Jag har frossat i nya serien vackra papper från Maja Designs "Fika" på allihop:) Först ett stafflikort i grön-bruna toner:
Stafflikort i lila Maja-papper:och ett 15 x 10 kort i brunt:Nu jäklar ska här skickas julkort i år! De fina arken med vintage-änglar finns på Hildas Rum, där köpte jag även ett tomteark som jag tänkte börja på också.

Första december idag! Advent är bästa mysigaste tiden tycker jag!! Jag gillar INTE jul, för många ont-i-magen-jular i bagaget för att riktigt kunna hänge mig tyvärr. Advent däremot, älskar allt vitt, stjärnor i varenda fönster, vita ljus och vita dekorationer - sååå härligt!! 4-åringens bästa goa farmor var här igårkväll och tillsammans hängde vi upp en jättestor tuuuung paketjulkalender som hon gjort:Ni skulle sett hans ansiktsuttryck i morse - hans vanligen stora ögon blev jättejättestora och munnen gapade och det blev värsta dansen;) Nästan så man blir avundsjuk på den där känslan!!

Ni har väl inte missat den här superfina christmascandyn hos Petra/Paradise??Passa på att skutta in och beundra hennes gaaaalet kreativa underbara alster samtidigt som du tar chansen att vinna något av de häftiga halsbanden från www.hittajulklappar.nu!

Kraaaaam på er!

RSS 2.0