"Bara för att"-kort

Hej raringar!

Hur har ni det? Vi har haft besök från Stockholm av min bästa Mia och hennes man:) Sååå mysigt att ha dom här!
Värmer i hela själen att få prata lääääänge en sen kväll med en riktig vän..

Förra veckan gjorde jag ett litet bara-för-att-kort med ett av de nya motiven jag färglagt. Känner ju fortfarande att jag famlar lite efter min riktiga kortmakar-inspiration, så jag bestämde att pröva utan "mina" blomhögar och göra en enklare variant. Roligt att testa nytt såklart, och kanske lite nödvändigt att bryta mina gamla träliga spår, men ändå.. Känns inte riktigt jag, och inte riktigt bra heller. Men, men - altid lär man sig nåt!




Motivet är "Lovisa" från Vilda Stamps, sötplutta!



Fick bli en annan variant av handgjorda blommor, de små pappersrosorna. Måste nog bara öva liiiite till innan tekniken sitter;)




Men nu behöver jag hjälp!
Jag vill också ha nån sådan där tjänst som meddelar när favvobloggarna har uppdaterat! Verkar så smidigt och roligt, som det är nu missar jag hela tiden nya fina inlägg:(
Men hur gör man? Vilken tjänst är bäst? Hört om bloglovin och nåt som google har också. Ni datasnitiga tjejer därute kanske vill tipsa lite?

Ha en go söndagskväll, kram på er! 

Jag målar, målar och målar..

.. en bamsehög med nya motiv som ska upp på webshopen hos Vildastamps!
Det är för tråkigt att aldrig hinna blogga som jag vill och inte hinner jag skapa och komma ur min formsvacka heller.. Blä! Fortfarande galet mycket jobb för min del, hoppas på lite mer pysseltid snart! Det är så jag *nästan* hoppas på ett litet benbrott eller så, så jag bara kan sitta (vid pysselbordet) ett tag;)
Tänkte i alla fall visa sneakpeak på de nya motiven jag färglagt så ni inte tror att jag lagt av heeeelt:


















Nu är jag riktigt sugen på att göra kort!!! Har faktiskt hunnit göra ett enkelt av ett av motiven, men det får jag visa en annan dag.

Till sist, söta goa bloggbesökare, TACK för att ni orkar vara kvar och titta in här ibland trots att uppdateringen är usel just nu!! Era kommentarer värmer mer än ni anar.. tusen tack!

Massa kramar:)

Äntligen hemma!

... Jag då alltså, inte tv-programmet:) Har haft storNyårs-konferens med jobbet i helgen. Roligt som bara den med nästan 300 av oss från sveriges alla hörn! Däremot är jag jäääättetrött efter helgen och allt planerande innan, även om jag är så himla glad att allt flöt på och blev lyckat.

Jag har fått en galet fin award av bästa rara AnnikaS!!



Den innebär bl.a att man får 5 dollar att handla i Digi's With Attitude's webbshop! För att få presentkortet måste jag:
  • berätta 3 saker om mig själv, som gör mig olik alla andra
  • nominera 5 bloggar för awarden och berätta det för dom
  • visa upp blogg awardens logga (ovan) i min bloggs marginal och länka den till Digi's With Attitude! Challenge Blog

Eftersom mina html-kunskaper verkligen suger, så har jag ännu inte lyckats få upp loggan i side-baren, men jag hoppas på hjälp av någon skillad tonårsdotter här i huset inom kort:)

Mina tre saker (några har kanske varit med tidigare):
1. Jag är totalt morgondöd. Måste "kaffa upp" mig rejält innan jag möter en endaste person (inkl min stackars familj). Vaknar nästan alltid arg tyvärr;) Några muggar kaffe senare är jag väldigt snäll igen tack och lov!!
2. Galen i fart. Kör alldeles för fort, alldeles för ofta i bil, även om det blivit MYCKET bättre sedan jag fick mc-kort. Nu får jag utlopp för min roadrage på antingen min goda Fireblade eller på GSXR1000, våra härliga supersporthojar! Läääääängtar efter våren och mc-säsongen...
3. Väldigt svag för djur som ser lite "misslyckade" ut. Tex mina 2 fulsöta cornish rex-katter med sin sparsamma krulliga päls och jättestora öron. Blir kär i alla sorts krakiga djur faktiskt, alltifrån gingliga nakenhundar, höns (Cathrin den lyckosten har hur många underbara som helst!), paddor, giraffer och nästan alla apor som finns:)

Jag skickar awarden vidare till 3 galet goa scraptjejer som jag "lurat" in i pysselträsket:

Linda/Piecesbypieces
Mia/scrapwitch
Helena

Förr-förra helgen gjorde jag ett kort med en sprillans nyinköpt stämpel från Hildas Rum:



Motivet är från ett ljuvligt set av Crafters Companion, blev lite kääääär i de fina blommorna och älvorna:



Insidan fick även den Maja Designs Fika-papper



Texten på insidan är från galet användbara Tim Holtz-setet igen:



"Life can.." är en textstämpel som följde med Crafters Companion-älvan, band, metall och bling som vanligt:)






Stooooor kram på er!!


Lite sting-tappande

Hej på er!

Jag har som ni kanske märkt förlorat lite skaparglöd? Väldigt tomt väldigt länge här på stackars bloggen:( 
Några anledningar är förstås att vi renoverade, att min kära flock med tonårsflickor varit utomlands 3 ½ vecka och jag tagit hand om mittentjejens ponny under tiden. Roligt, men rätt mycket jobb!
Bjuder på en bild ur en väldigt knasig vinkel från första ridturen:)



Jätteroligt att rida lite igen, det var hur många år som helst sedan sist!

Men efter allt som tagit tid - när jag väl fick min tid vid pysselhörnan så var all inspiration som bortblåst! Känns som om jag bara gör exakt samma hela tiden? Alla andra är så galet kreativa så jag får ont i magen:) Känner ni så ibland? Hur kommer man loss? Vill ju för allt i världen inte mista mitt andningshål i tillvaron! Liite bättre blev det av att åka till Hildas Rum och shoppa lite nytt! Passade bl.a på att köpa julstämplar på rea och dessutom ett underbart set textstämplar från Tim Holtz! Här är ett kort jag gjorde igår till min mamma som fyllt år och som dessutom står inför ett vägskäl med många val och många beslut:



Det blev ett "titt-ut" kort, med fönster och motivet på insidan:



Flickan är från söta S.W.A.L.K kollektionen med tillhörande textstämplar , även om jag hoppade över den texten just den här gången. Det fick bli fina Reprint-texten "Be yourself" istället:



Framsidetexten från Tim Holtz-setet, alla såååå underbara!!:



Blomhögar:



Baksidan fick få lite deko, älskar man inte bara Maja Designs "Fika"-serie? Så varierande och dödsvackra allihop.



Målade en jättehärlig stämpel till, från ett märke som är helt nytt för mig som Angelica tagit hem till Hildas. Ska bara leta reda på min försvunna kort-mojo, så ska det nog komma upp här med snart!

Stor kram på er, och TACK för att ni är så rara och tittar in fast uppdateringen varit usel!


Topp-lista 2010

Ok, eftersom jag äääälskar att kolla andras topplistor på årets projekt så kommer min egen här idag :) Roligast när jag går igenom bilderna är att se att det faktiskt är lite utveckling som skett, något man inte tänker på annars, eller hur?
I dagarna är det hela TRE år sedan jag kom i kontakt med scrapbooking på Hildas Rum när jag letade pysselprojekt till en av mina döttrar som fyllde år. Det dröjde typ en KVART så åkte jag dit för min egen skull och handlade igen och igen och igen;) Angelica som har Hildas Rum har sparat ett av mina allra första kort, två olika papper, ett målat motiv och hela TVÅ pyttesmå hjärtbrads som dekoration:) Hennes underbara kommentar om min svulstiga utsmyckning på den tiden:
- det var liksom lite "hej här sitter vi" över de där små bradsen?
Ha ha, klockrent!! Ska se om jag kan plåta det där stackars kortet och visa någon gång så får ni se.

Snart är det dessutom ETT ÅR sedan jag startade bloggen! Så roligt det har varit!! Galet glad över de härliga människor jag mött genom bloggvärlden - att jag inte satte igång tidigare!

Min lista 2010:

Först kortet till min äldsta dotter Saga när hon fyllde för ett år sedan. Jag hade just blivit kär i retro-punchen men inte riktigt hittat "min" stil med blommorna:



Här börjar blommorna bli "mina" och formatet å kortet är i favoritstorleken. Det här kortet vann jag en utmaning med på Wetterscrappen, jag blev helt tokigt glad!!:



Första nya kortvikningen, inte så avancerad men ändå:)




Runt kort, jättekul och kändes väldigt annorlunda när man skulle tänka disposition:



Kort till en man, alltid svårt tycker jag! Här fick det bli enkelt kort med en cool mc till en cool 55-åring:



Här nedan kommer två kort som kanske varit extra typiska för 2010, tjocka blom-band-bling-högar och med Crea Diem-papper:



Mo Manning, ursköna stämplar!!:



Bara tvungen att ha med ett av mina favvo-stämplar ever!! Jag smäller av vad god hon är den gamla Magnoliastämpeln med typ två hårstrån och krakiga tunna ben;) Måste man inte bara älska den?



Två Grattiskort till män i olika stil, det sista även mitt första DT-kort för Vilda Stamps:





Ett julkort får vara med på listan:



Raring-mormor!!



Helt annan typ av kort för att vara mig, jättekul att göra!:



Testade vimplar för första gången:



Älskade krakiga gamla Magnolia:))



Till min kära, kära syster..



Pillig att måla, men väääldigt kul! Himla stolt över att vinna Magnolia Down Under Challenge med den här sjöjungfrun:



Sist och nyss, kortet till min bästa Mia:)




Det var det! Hörs snart, kram på er!!

RSS 2.0