Träff och julkort!

Hej på er!

Hu vad länge sedan!! Har knappt hunnit hälsa på  er och era fina bloggar alls, ännu mindre uppdaterat här. Hoppas på ändring nu, jag har nämligen pysslat liiite tack och lov!:) Jag har inte fotat allt så resten får komma om någon dag eller så.
I söndags var jag, Cathrin och Monika på pysselträff på Hildas Rum. Det så himla roligt och inspirerande att pyssla med lika tokiga människor som en själv:) Äntligen gjorde jag några julkort! Det jag tänkte visa nu är gjorda med de sprillans nya GAAAAAALET fina Maja Designpapper från kollektionen "fika" som just hade anlänt till Hildas. Jag slog till och köpte hela kollektionen om 30 dubbelsidigapapper!!



Motivet är söta Magnoliastämpeln "Tilda med renhorn" och inmaskad jultext bakom:



Bling-blom-metall-overload:)





För övrigt har jag huvudet fullt av home-makeover! Vi ska sätta igång och måla alla fula dörrar, foder, trappa och lister i hela undervåningen om en vecka. Det är sådan där gulnad, lackad furu överallt och när vi flyttade hit gjorde vi bara övervåningen. Dessutom ska fyraåringen få nytt fint rum i samma veva, ska bli så gött!

Massa kramar!

Grattiskort

Hej raringar!

Har gjort ett kort med en av stämplarna i ett lite mer "tonårigt" underbart stämpelset om 3 från The Greeting Farm som jag köpt på Hildas Rum
Kortet är till min största fina tjej som fyller 17 år på måndag:) Tror inte att hon kikar in här så jag vågar nog visa.. Fick premiäranvända min nya embossingfolder med swirlar, kul! Gjorde på rosa cardstock och distressade lite med black soot för att få lite effekt:



Stämpeln passar födelsedagstjejen perfekt, smal, mörkhårig och med lugg:) Maskat in söta love-texten från Inkido bakom:



Insidan med fler stämplar på bakgrunden:



Fina runda textstämpeln från Prickiform fick sitta på 3D-kuddar:



Gick loss på metall, blommor och bling i vanlig ordning:



Grattisstämpeln från Vilda Stamps köpte jag på mässan - älskar de där "grungiga" textstämplarna:



I veckan måste jag ta tag i julkorten på allvar, fattar inte att tiden rasat iväg så!! Hur går det för er?

Kram på er!

vänner-kort och kursdags :)

Hej raringar!

Hu vad fort vintern kom! Jag har verkligen inte hunnit med i år, varken vinterdäck, kläder eller humör för så här mycket snö i början på november.. Elliot, 4-åringen, har iaf haft galet roligt med storasyster Saga i snön. De har gjort en något sned jättesnögubbe med en grotta i varje av alla tre delarna som fått ljuslyktor inuti, himla fint:)

Ikväll ska jag ha distresskurs på Hildas Rum, roligt att träffa lika pysseltokiga människor som jag själv! Det är så häftigt tycker jag att även om vi använder samma material så målar alla ändå med sin personliga stil och varje motiv blir nytt, så kul att se!

För ett tag sedan gjorde jag ett kort till Vilda Stamps som de ville ha till mässor etc. Det här kortet har nu fått vara med på stora symässan i Älvsjö, Stockholm och ska få åka runt lite till:)



Fina stämpeln "Läs-älva" och tillhörande "böcker"-text från Vilda Stamps:



Bling, metall och rosor från Hildas, egna snäckor från sommarens strandfynd:





Kram på er!

Ljusverkstad!

Idag har huset varit fullt med vänner och barn igen! Vi har stämplat och dekorerat för fulla muggar:) Glömde fota innan de gick, så tyvärr har jag ingen bild på alla fina alster de andra gjorde. Jag själv hann två olika set mellan instruktionerna, dels de här med limegröna dekos som passar bra hemma hos mig:



Sedan ett jul-set som jag tänkte ge bort:





Det här är verkligen superroligt! Jag som alltid tar hundra år på mig för ett enda kort, tycker det är askul att faktiskt få lite alster gjorda på nån timme bara:)

Igår gjorde jag ett roligt julkort för Vilda Stamps med sån där snö-penna, har ni testat? Bara värma med embossingfönen så poppar det upp som popcorn-fluff! Ska visa sen här i bloggen.

Ha en go söndag!

Allra käraste syster

Min syster och jag har bott i olika städer sedan 17 årsåldern när jag flyttade hemifrån. Hon är elitseriehockey-fru och har flyttat runt och jag har bott kvar i småland:) Trots det, så ju äldre jag blir desto mer betyder hon för mig, att ha en syster är att vara outsägligt rik!! Nu har hon fyllt år och jag har länge velat göra ett speciellt kort till henne:



Maskat ihop två Magnoliastämplar varav den vänstra faktiskt är årets julkollektion som jag köpt på Hildas Rum:)



Svårt att fota nu när det är mökare dagar.. Här kommer en bild tagen utomhus också:



På Insidan skrev jag ut olika samlade syster-citat på akvarellpapper:






Bling-blom-metall högar:)





Till sist en bild till i annat ljus på hela kortet, jag blir galen på att det inte går att få till, hur gör ni?



Massa kramar!
 

Presentpåse till jul

Hej darlingar!

Elliot höll sig  feberfri igår och fick gå en kort-dag på dagis idag, gött att det gick över så fort den här gången!
Pysselsuget igår bidde i alla fall en påse:) Blev inte så lite svag för den här Magnoliatomten från Hildas Rum! Men alltså, jag får för mig att han tullat lite på julsnapsen eller..? Lätt rödkindad och lutar sig lite;)




Målat med distresser som vanligt, fast den lilla tomten på snusen har fått stickles på sina muddar, lite bling måste ju även en tomte få kosta på sig! 



Blingad blomhög:



Baksidan fick få lite papper och guldstickles:



Åh vad många roliga projekt jag har framför mig, så kul med nytt! Hittar ni på för roligt nu i höstmörkret då?

Kramar!

Ljus och mässa!

Hej vänner!

Oh vilken rolig, rolig helg jag har haft!!! Lördag till söndag har jag varit på mässa i Göteborg, ätit gott, druckit gott, shoppat lite och skrattat mycket:) Åkte tillsammans med de fyra goa pysselvännerna Cathrin, Petra/Pooh, Petra/Paradise ocn AnnikaS - tack tjejer för en galet bra helg!!

Mycket inspiration och extremt LITE shopping blev det! Mässan var nämligen oerhört TRÅNG och man kom knappt fram i montrarna... Ni som känner mig förstår att då blev det inte mycket handlat för Pernilla precis! Jag avskyr verkligen köer och här var de lååååånga! På lördagskvällen åt vi på en italiensk restaurang (supergott!!) och sedan lite bar-häng på hotellet (också supergott!!). På söndagen däremot passade det mig bättre, lite folk och möjlighet att faktiskt se lite:) Jag handlade några textstämplar från Vilda Stamps och sedan hittade jag några embossingfoldrar jag länge varit sugen på att testa.

Förra veckan hade jag några goa jobbarkompisar hemma på pyssel:) Vi stämplade och dekorerade på blockljus - hur KUL är inte det??? Har bara någon enstaka bild på de första jag gjorde, resten har jag redan gett bort:)

Gjorde ett till söta Nina med Sweet Pea stämplar, så fin text!





Stempelgledes Friendship texter, baksidan med den fina stora rosen glömde jag fota!



Dekorationer från Hildas, fina metallblommor rosor och pärlfloss:



Idag jobbar jag hemma, Elliot har haft feber i helgen så han fick ta en slappdag och krya på sig:) Ikväll ska jag i alla fall ÄNTLIGEN få pyssla!! Var ju hos Angelica på Hildas Rum i fredags och fick bland annat tre galet bedårande Magnoliastämplar som jag lääääängtar efter att sätta penseln i:)
Men först lite jobb!

Kram på er!

RSS 2.0